Grupul City Grill – partenerul tău de încredere

Grupul City Grill activează pe piața restaurantelor din București de aproape 16 ani. Datorită relației pe care o construim zilnic cu voi, oaspeții noștri, tratăm cu responsabilitate situația creată la nivel global de virusul COVID-19. Pentru noi, cele mai importante lucruri sunt siguranța alimentară și sanătatea celor 11 000 de oaspeți care ne trec pragul zi de zi, și nu numai.

Citește mai multe
- ORGANIZEAZĂ -

EVENIMENTE & PETRECERI

Restaurantele Hanu’ Berarilor îți stau la dispoziție pentru a petrece momente de neuitat, de care să îți aduci aminte cu drag în viitor. Organizarea unui eveniment beneficiază de atenția noastră deosebită atât pentru conceperea meniului cât și pentru creearea unei atmosfere pretabile evenimentului tău. Te așteptăm cu drag.

Mai mult
- ISTORIC -

DESPRE NOI

Povestea Berăriilor Gastronomice, Hanu’ Berarilor, însumează viața de zi de zi a oamenilor din București și le redă lucrul mult dorit de toți: momentul de relaxare. Acesta constă în comfortul oferit de berării, ambientul perfect și cele mai bune produse din carne completate din punct de vedere gastronomic cu cele mai puternice si aromate beri.

Mai mult
- explorează -

Restaurantele
noastre

Descoperă cele trei restaurante Hanu’ Berarilor.Un loc în care statul la masă e un obicei, nu o nevoie. Un loc unde să poți degusta cele mai bune bucate alături de această licoare veselă, de îi spune lumea, bere.

Vezi locații