- ORGANIZEAZĂ -

EVENIMENTE & PETRECERI

Restaurantele Hanu’ Berarilor îți stau la dispoziție pentru a petrece momente de neuitat, de care să îți aduci aminte cu drag în viitor. Organizarea unui eveniment beneficiază de atenția noastră deosebită atât pentru conceperea meniului cât și pentru creearea unei atmosfere pretabile evenimentului tău. Te așteptăm cu drag.

Mai mult
- ISTORIC -

DESPRE NOI

Povestea restaurantelor Hanu’ Berarilor Interbelic este, de fapt, istoria Bucureştiului din epoca jazz-ului. Farmecul şi şarmul Micului Paris îşi găsesc perfect ecoul în ambientul de divan boieresc, încadrat, cu mult gust, de o arhitectură neoromânească, atât de caracteristică pentru personalitatea Capitalei la început de veac.

Mai mult
- Program Artistic -

Program Artistic

Zi de zi si cu ocazia marilor sărbători sau evenimente sărbătorim cum se cuvine cu programe artistice complexe pe gustul tuturor. Vezi programul zilnic al evenimentelor din restaurantele Hanu' Berarilor.

Afla mai multe
- explorează -

Restaurantele
noastre

Descoperă cele două restaurante Hanu’ Berarilor de origine interbelică. Un loc în care statul la masă e un obicei, nu o nevoie. Un loc unde să poți degusta cele mai bune bucate alături de această licoare veselă, de îi spune lumea, bere.

Vezi locații