Grupul City Grill – partenerul tău de încredere

Grupul City Grill activează pe piața restaurantelor din București de aproape 16 ani. Datorită relației pe care o construim zilnic cu voi, oaspeții noștri, tratăm cu responsabilitate situația creată la nivel global de virusul COVID-19.

Pentru noi, cele mai importante lucruri sunt siguranța alimentară și sanătatea celor 11 000 de oaspeți care ne trec pragul zi de zi, și nu numai.

În toate cele 16 restaurante ale Grupului, am implementat următoarele măsuri de prevenție:

  • impunerea unor măsuri de igienă suplimentare
  • întâlniri zilnice cu angajații pentru o mai bună cunoaștere a situației și pentru reiterarea măsurilor de precauție
  • folosirea riguroasă a substanțelor dezinfectante pentru echipamentele din bucătărie (veselă, tacâmuri, suprafața de lucru)
  • dezinfectarea tuturor suprafețelor de contact din restaurante (mese, scaune, uși)
  • dotarea fiecărui restaurant cu dozatoare cu dezinfectant pe bază de alcool în spațiul destinat oaspeților dar și al angajaților
  • introducerea unor proceduri mult mai riguroase de spălare și preparare a alimentelor servite în restaurant, dar și la pachet

City Grill își păstrează misiunea și gătește în fiecare zi, de 16 ani, după rețete proprii, doar mâncare curată, fără conservanți, aditivi, coloranți, potențiatori și stabilizatori, folosind materii prime locale de la furnizori de încredere.

Vă așteptăm zilnic pentru a vă bucura, în siguranță, de preparatele deosebite, de serviciile bune dar și de atmosfera optimistă.

Așa cum v-am obișnuit, dacă observați vreun aspect pe care doriti să ni-l semnalați sau aveți vreo sugestie, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la numărul de Sugestii: +40 731 491 849 sau la adresa de email out4food@citygrill.ro .

Echipa City Grill.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe