Restaurant cu muzică live

Epoca swing îşi reintră în drepturi. Efervescenţa decadei Marelui Gatsby se defineşte cel mai bine pe ritmul muzicii sale. De la impetuozitatea jazz-ului şi melancolia notelor de blues, până la senzualitatea acordurilor autohtone de romanţă şi tango, muzica descrie cel mai bine o lume ce tocmai ieşea din La Belle Époque şi paşea, în ritm de charleston, într-o eră dionisiacă.

Hanu’ Berarilor Interbelic este restaurantul cu muzica live ce dă tonul petrecerilor bucureştene. Adori jazz-ul?  Fredonezi melodiile marca Ella Fitzgerald şi cunoşti hipnotizantele dansuri ale lui Josephine Baker? Poate preferi nostalgia duioaselor şansonete ale lui Cristian Vasile? Muzica tradiţională românească este pe placul tău? Indiferent de gusturi, Hanu’ Berarilor readuce atmosfera anilor ’20 în inima Capitalei, cu serate de muzică live şi petreceri tematice, care i-ar încânta în egală măsură pe Charlie Chaplin şi Dinu Lipatti.

Pune-ţi pantofii de swing, pregateşte-te de vals, tango, muzică tradiţională romănească, jazz şi alte surprize. Atmosfera de salon de bal interbelic renaşte la Hanu’ Berarilor. Te aşteptăm  în inima târgului bucureştean, în cele doua restaurante cu muzică live pe gustul tău.
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe