Restaurant cununie civilă

Cel mai frumos moment din viaţa ta merită sărbătorit cu fastul cuvenit acestei ocazii speciale. Dacă eşti în căutarea unui local în Bucureşti pentru petrecerea de cununie civilă, Hanu’ Berarilor Interbelic îţi este alături cu două locaţii deosebite. Îţi punem la dispoziţie tot ce îţi trebuie pentru a face acest moment de neuitat. Serviciile noastre includ fotograf, aranjamente florale, proiecţii, muzică live şi transport de lux, toate acesteste pentru o cununie civilă de neuitat.

Cele două restaurante Hanu’ Berarilor, Casa Lupescu din sectorul 2, respectiv Casa Soare din sectorul 4  îşi întâmpină oaspeţii cu un ambient deosebit, ce ii transpune în febra anilor ’20, în mijlocul unui Bucureşti aflat la confluenţa dintre exuberanţa modernismului occidental şi spiritul redescoperirii tradiţiilor şi a propriului spirit istoric. Este Bucureştiul poveştilor de amor, al romanţelor şi al celor mai colorate personaje citadine. În acest cadru evocativ, Hanu’ Berarilor Interbelic transforma orice cununie civilă într-un moment de care toată lumea îşi va aminti cu drag, chiar şi peste ani.

Propria noastră poveste a început în urmă cu 15 ani, iar experienţa ne recomandă pentru organizarea oricărui eveniment de tip cununie civilă special din viaţa oaspeţilor noştri. Consultanţii noştri vor face tot posibilul ca voi să rămâneţi cu cele mai frumoase amintiri în urma petrecerii de cununie civilă.
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe