Restaurant Revelion București

Ai început să-ţi faci planuri pentru Revelionul din 2019? Se spune că noaptea dintre ani este una specială, o ocazie deosebită ce aduce speranţă şi bucurie, un eveniment ce trebuie marcat corespunzător. Multe restaurante bucureştene se pregătesc să organizeze petreceri de Revelion, însă parcă niciunde fastul şi dichisul nu se îmbină mai armonios cu exuberanţa şi spiritul de petrecere precum la Hanu’ Berarilor Interbelic.

Într-o atmosferă deosebită, ce ar fi pe placul Marelui Gatsby, vei găsi cea mai bună muzică live, dar şi un meniu demn de chefurile şi chermezele epocii jazz-ului. Te aşteptăm cu o masă bogată, pe care să o împarţi cu cei mai dragi oameni din viaţa ta. În noaptea de Revelion, uşile hanului se deschid pentru târgoveţii plini de viaţă ai Bucureştilor, înfiripând poveştile Micului Paris cu bucate alese şi atmosferă de zile mari. Cele două restaurante Hanu’ Berarilor Interbelic – Casa Lupescu şi Casa Soare – sunt amplasate în puncte centrale ale Capitalei, astfel încât orice bucureştean să poată întâmpina noul an cum se cuvine.

Te aşteptăm cu drag să pornim în Noul An împreună!
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe