Restaurante evenimente corporate

Bucureştiul a fost dintotdeauna un punct de confluenţă al marilor curente culturale ale lumii, dar şi un important centru al politicii europene a vremii. De la tratatul de la Bucureşti, până la jocurile de putere ale maeştrilor spioni români, precum Mihail Moruzov, Bucureştiul a fost mereu un câmp de bătălie pentru putere, unde negocierile şi diplomaţia au ţinut capul de afiş al vieţii cotidiene.

În zilele noastre, conflictele s-au domolit, iar marii spioni s-au retras din activitate. Cu toate acestea, Bucureştiul a rămas scena negocierilor de înaltă intensitate, însă jocurile politice au fost înlocuite cu afaceri de succes, iar tratativele nu se mai poartă cu baioneta în mână, ci se încheie cu o strângere de mână.

La finele negocierii unui contract dificil, nimic nu este mai potrivit decât sărbătorirea succesului printr-o petrecere corporate, alături de echipă, la Hanu' Berarilor.

Hanu’ Berarilor Interbelic este partenerul  petrecerilor corporate reuşite. Într-un ambient elegant şi rafinat, vă punem la dispoziţie cadrul ideal pentru o petrecere cu tot ce-i trebuie, astfel încât fiecare membru al echipei să se simtă excelent. Transformăm orice petrecere corporate într-un eveniment demn de succesele răsunătoare, care au dus la prosperitatea marilor afacerişti ai secolului trecut.
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe