DESPRE NOI

Povestea restaurantelor Hanu’ Berarilor Interbelic este, de fapt, istoria Bucureştiului din epoca jazz-ului. Farmecul şi şarmul Micului Paris îşi găsesc perfect ecoul în ambientul de divan boieresc, încadrat, cu mult gust, de o arhitectură neoromânească, atât de caracteristică pentru personalitatea Capitalei la început de veac.

Te invităm să descoperi savoarea bucatelor tradiţionale româneşti,  preparate cu pricepere şi mult gust, într-una dintre cele două locaţii centrale, Casa Elena Lupescu, de pe Pache Protopopescu, respectiv Casa Oprea Soare din sectorul 4 al Capitalei.

Hanu’ Berarilor Oprea Soare se află într-un conac boieresc, construit în stilul neoromânesc, atât de caracteristic şi de firesc spiritului interbelic al Micului Paris. A fost inalizat în anul 1914, în prezent fiind pe lista monumentelor istorice ale Bucureștiului.

Nicidecum mai prejos, Hanu’ Berarilor Elena Lupescu este fosta reşedinţă a marii iubiri a regelui Carol al II-lea, cea care avea să-i fie şi ultima soţie. Casa dăinuie din anul 1900 şi este, de asemenea, monument istoric, cu o poveste fascinantă şi zbuciumată, în ton cu viaţa tumultoasă a oraşului pe care îl reprezintă.

În anul de graţie 2011 am adăugat cele două restaurante Hanu’ Berarilor Interbelic portofoliului de restaurante City Grill, descoperind totodată bucuria bucureştenilor pentru tradiție şi dichis, dar şi pentru mâncare autentic românească. În egală măsură, oaspeţii străini se bucură de bucatele noastre şi admiră ambientul deosebit, scăldat în istorie.

Câteva mâncăruri ce stau la loc de cinste în meniul nostru sunt: Platoul boieresc, ce îmbie prin deliciul ospeţelor nobililor de demult, Platoul de brânzeturi româneşti, un adevărat regal culinar şi, bineînţeles, specialitatea casei, Mâncarea Berarului – pulpe de raţă bine rumenite la cuptor, însoţite de varză călită aurie. La astfel de bucate alese se adaugă Papanașii Coanei Mari, ce încheie festinul, desăvârşind experienţa culinară.

Hanu’ Berarilor este restaurantul tipic interbelic, în care muzica live acompaniază mâncarea preparată după rețete străvechi, cu influenţe moderne din bucătăria internaţională. Bucătarii noștri sunt mândri să evoce spiritul societăţii bucureştene aflate între La Belle Époque şi Années folles.

Te așteptăm cu drag!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe