Becker Bräu

După 10 ani de pribegie petrecem din nou împreună în Becker Bräu.

Între 1 mai și 1 iunie, de luni până vineri, la fiecare fel principal comandat, te cinstim cu un Ursus Tank de 300 ml din partea casei.

Berărie Gastronomică din centrul Bucureștiului, Becker Brau este una dintre cele mai vechi berării din București. Berea Ursus la Tank curge râuri râuri, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă.   

Poate găzdui 200 de mușterii la interior și încă pe atâția la exterior.Terasa este deschisă pentru toți doritorii de bere dar și de preparate delicioase. 

   

Calea Rahovei, nr 157A

Luni - Duminică: 08:00 - 00:00

Rezervări: 0736 007 005 evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe