Fan Rață

Dacă și tu esti pasionat de rață așa cum este Măcelaru’ nostru, atunci te așteptăm în locațiile noastre ca să guști rața în cea mai bună formă a sa! De la borș și salată de rață, la pulpe confiate și burger, toate preparate special pentru a satisface toate gusturile. 

Fan Clubul Rață este acum noul grup din care vei vrea să faci parte imediat ce vei gusta oricare dintre felurile pe care ți le-am pregătit. Și, tocmai pentru că vrem să îți oferim variante pentru orice moment, poți alege atât un preparat ușor, cât și ceva consistent. Toate, bineînțeles, din rață. 


evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe