La multi ani!

Este una specială. De ce spunem asta? Pentru că în 2020, majoritatea am sărbătorit-o acasă din motive bine cunoscute.Anul acesta trebuie să fie așa cum se cuvine, la restaurant, alături ce cei dragi. Dacă ești deja vaccinat, deja ești aranjat. Rezervă o masă pentru tine și încă 3 prieteni și noi vă oferim cadou 50 de lei pentru fiecare. Deci, ca să fim bine înteleși încă de pe acum :) , la o masă de 4 persoane vă oferim un cadou de 200 lei.Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ofertă?


1. să te vaccinezi


2. să faci o rezervare în oricare din restaurantele grupului City Grill pentru tine și încă 3 prieteni


3. să ne arăți buletinul și adeverința de vaccinare în momentul în care ajungi în restaurant


4. să te simți bine și #enjoythemoment, pentru că merițiCe trebuie să știi despre promoție?


*te poți serba doar de ziua ta, nici mai devreme, nici mai târziu


*este valabilă până la data de 31 Decembrie 2021


*fiecare sărbătorit poate veni însoțit de maxim 3 prieteni


*este valabilă în restaurantele: City Grill Primăverii, City Grill Băneasa, City Grill Covaci, Caru' cu bere, Hanu' lui Manuc, Pescăruș, Hanu' Berarilor Oprea Soare, Hanu' Berarilor Elena Lupescu, Buongiorno Victoriei, Buongiorno Primaverii, Buongiorno Băneasa


*nu este valabilă la pachet, sau delivery


*nu se oferă rest


*ne rezervăm dreptul să modificăm condițiile pe parcursul promoțieiRezervă acum o masă și lasă-te răsfățat!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe