Masa berii

Tu vii cu 9 prieteni iar noi dăm 25% discount la berea consumată!

Rezervă acum o masă la Hanu' Berarilor 0725.008.005 (Elena Lupescu)


După o zi de aventuri prin Bucureştiul misterios şi plin de farmec, nimic nu este mai presus de răsfăţul unei halbe de bere rece, dichisită cu spumă exact cât îţi place. Hangiţa aşteaptă ceata de cel puţin zece muşterii însetaţi, pentru a-i pofti în “Camera Berii”, unde face cinste cu un sfârtai din cheltuiala la Berea Casei.

Adună-ţi camarazii şi hai să poposiţi la Hanu’ Berarilor Interbelic, să ştergeţi oboseala de peste zi cu o bere rece, pe care v-o turnaţi voi orişicând poftiţi. Fiecare draught are contor individual, iar la final, plata se face în funcţie de consum.

Hangiţa vă aşteaptă cu un discount de 25% la consumaţia de Berea Casei. Noroc!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe