Meniu de prânz București


Meniurile de prânz au fost special gândite pentru a satisface şi gusturile celor mai pretenţioşi pofticioşi. Hangiţa a pus masa şi îşi aşteaptă muşterii. Bon appétit!

  • Tombola cu premiu delicios
  • Începând cu 1 ianuarie 2019, orice meniu de prânz cumpărat și consumat în restaurantele Hanu' Berarilor, vă aduce un cupon care va reprezenta o sansă la marele câștig. Cu cât mai multe meniuri consumate, cu atât mai multe șanse la marele premiu! Care este marele premiu? Un voucher cu 31 de meniuri de prânz gratuite, adică mai mult de o lună de mâncare caldă, gustoasă și hrănitoare, zi de zi! Vă așteptăm la masă!


Meniurile de prânz sunt valabile între orele 11:00 si 16:00, de luni până vineri inclusiv.


Doar 23,5 lei!

Ciorbe, supe şi gustări


Ciorbă din coadă de bou

Ciorbă de perișoare

Supă piurea de legume cu crutoane

Fasole bătută bine

Zacuscă tradițională


Fel principal


Tigaie de pui cu legume

Șniţel de pui

Ceafă de porc la grătar

Piept de pui la grătar

Mititei

Salată Atena


Garnituri


Cartofi proaspeți românești prăjiți

Piurea de cartofi

Mămăligă


Salate


Salată de varză albă

Salată asortată


Cu doar 23,5 lei, mănânci pe cinste! 

De luni până vineri, până la ceasurile 4 ale după-amiezii, te invităm să-ţi faci propriul meniu, după pofta inimii. Alege câte un sortiment din fiecare categorie de mai sus! Meniurile se reînnoiesc o dată la 3 luni.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe