Meniuri studenți București


Te aşteptăm cu carnetul de student, de luni până vineri, până la ceasurile 4 ale după-amiezii, iar sâmbătă şi duminică până-n orele 1 ale după-amiezii.


Meniul Bobocului Chefliu

Mititei speciali, 3 bucăţi

Cartofi proaspeți româneşti prăjiţi, 200 g

Salată de varză albă, 200 g


Meniul Eminentului 

Caşcaval pane, 140 g

Orez cu legume, 250 g

Salată de varză murată, 200 g


Meniul Domnişoarei 

Şniţel de pui pane, 150 g

Piure de cartofi, 250 g

Salată de varză alba, 200 g


La fiecare meniu, Hangiţa te răcoreşte, la alegere, cu o apă Bucovina de 330 ml, un produs din gama Pepsi la 250 ml sau Berea Casei la 330 ml.


*Această ofertă nu beneficiază de serviciul de livrare sau de pre-comandă. Comanda ofertei se poate face doar dupa ce studentul/școlarul arată legitimația sau carnetul de note.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe