Must de toamnă

Știm că toamna este deja instalată după mirosul de pastramă friptă pe grătar, dar mai ales după mustul proaspăt stors din stuguri, dimineață după dimineață. Vremea mai poate fi călduroasă sau mai rece însă cert este că toamna începe cu recolta de struguri, storsul lor și obținerea vinului după cele din urmă.


Haideți la Han pentru a gusta din cel mai dulce must, plin de arome îmbietoare și servit la o temperatură ideală pentru a-i pune în valoare calitatea sa.


Rezervați o masă aici!evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe