Nuntă de vis

Becker Bräu  este cea mai cunoscută berăria a capitaliei ❤ și locul ideal unde îți poți organiza nunta, în inima Bucureștiului.

Astăzi, cum intri în la Becker găsești o grădina frumoasă și dacă înaintezi puțin poți descoperi un salon unic ce poate găzduit 180 de petrecăreți.

Salonul te invită să petreci până dimineața-n zori alături de persoanele dragi din viața ta.

Mulțumită arhitecturii sale unice dar și dimensiunilor grandioase, restaurantul este un important loc pentru organizarea petrecerilor mondene ale Bucureștiului.

 

Descoperă oferta mai jos.

Meniu nunta Becker Brau 2023.pdf


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati.

Daniel Constantinescu - Event Manager

 0724 327 136

 evenimente.becker@citygrill.ro

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe