Nuntă la han

Cauți o locație de vis ❤ în care să-ți faci nunta? 

La noi găsești 2: Hanu Berarilor Oprea Soare și Hanu Berarilor Elena Lupescu

Locaţiile restaurantelor noastre sunt ideale pentru organizare de nunţi.

Casa Lupescu, situată în sectorul 2, pe Bd. Pache Protopoescu nr. 51, vă va conduce în epoca petrecerilor de salon şi a seratelor de tango şi vals, ce făceau deliciul societăţii de bonton a Bucureştiului interbelic.


Casa Soare conferă Capitalei un aer de rafinament şi distincţie, aducând şarmul hanurilor boiereşti de altădată în inima sectorului 4. Este locul ideal daca vă doriţi o nuntă in București care să îmbine farmecul retro cu fascinaţia modernităţii.

Organizarea unei nunţi la Han este cel mai potrivit mod de a începe o viaţă fericită împreună.


Detalii: ✅

Hanu' Berarilor Elena Lupescu

Hanu' Berarilor Oprea Soare


 

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe