Potol Fest

De cele mai multe ori, toamna înseamnă sfârșitul festivalelor, dar nu și la Becker, unde voia bună abia acum începe, cu Potol Fest!

Starul principal al sezonului este Gulașul, preparatul pe care știm că îl comandați cu mare drag de fiecare dată. Invitatul său surpriză este un nou platou, pregătit special pentru a vă oferi o masă pe săturate: Platoul Rock Forever! 2 Kg. delicioase de cărnuri dintre cele mai alese: Șnițel Vienez, Cârnați Thuringer, Pui Întreg la Ceaun și Pizdulice de Porc. 

Deci, este clar că Potol Fest este petrecerea pe care nu trebuie să o ratezi. Cât durează? Suficient de mult încât să te poți întoarce la preparatele tale favorite de câte ori vrei. Te așteptăm până pe 31 decembrie! 


evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe