Specialitatea casei | Pulpe de rață pe varză

Preparat cu valoare tradițională la singura Berărie Gastronomică din București!


Când vorbim despre Specialitatea casei de la Hanu` Berarilor, vorbim despre tradiție, ospitalitate și gust cu specific românesc, în acest mod își amintesc oaspeții noștri de "Pulpele de rață cu varză" și ce poate fi mai minunat de atât? Ne bucurăm de fiecare dată când preparatul nostru este lăudat și apreciat la adevărata lui valoare.  


Hanu’ Berarilor Interbelic redefineşte bucătăria tradiţională românească şi aduce spiritul retro al anilor ’20 înapoi la modă. Într-un decor deosebit, Berăria Gastronomică Hanu' Berarilor Casa Lupescu şi Casa Soare invită toţi bucureştenii într-o călătorie gastronomică printre paginile de istorie, dar şi într-o experienţă culinară fără pereche. Meniul nostru este atent construit, fiecare ingredient fiind la locul său, pentru a oferi plăcerea desăvârşită a unui ospăţ boieresc de zile mari.


Printre felurile principale, se remarcă Mâncarea Berarului, ocupând un loc de cinste în fruntea delicateselor pregătite, cu deosebită pricepere, de artizanii bucătariei Hanului. Pulpele de raţă bine rumenite şi fragede te îmbie să te apropii de platou, unde sunt acompaniate de o porţie sănătoasă de varză călită, îmbujorată exact cât trebuie pentru a desăvârşi regalul culinar de cinci stele. Bineînţeles, la aşa bucate alese, Beraru' recomandă o bere rece, servită la metru.


Rezervă o masă acum!


evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe