TOMBOLĂ

Măcelaru' revine cu surprize noi!

 

Fie că te simți norocos sau nu, vino să mănânci prânzul la Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare sau Hanu' Berarilor Elena Lupescu, între 11:00 și 16:00, de luni până vineri!

Masa copioasă vine însoțită de un talon de participare pe care trebuie să-l completezi cu numele tau și numarul de telefon.. îl bagi în cutie și gata, participi la tombolă! 

Poți fi câștigătorul unui voucher cu 31 meniuri de prânz, pe care le poți consuma în intervalul orar specificat, în ambele locații! Vestea bună este ca vom avea câte un câștigător pentru fiecare restaurant în parte.. deci, șansele sunt duble!

Îți dorim mult succes!


*Extragerea va avea loc pe data de 6 iulie. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Hanu' Berarilor. De asemenea, se vor lua în considerare toate taloanele strânse înaintea stării de urgență!

*Voucher-ul are o valabilitate de 3 luni.


Puteți consulta regulamentul promoției aici: regulament tombola

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe