TOMBOLĂ BECKER


 Lansăm o nouă provocare pentru tine!


Hai și tu de luni până vineri, între orele 11:00 și 16:00 la Becker Bräu pentru masa de prânz! 

La fiecare meniu comandat, vei primii un talon pe care trebuie să-l completezi cu numele tau și numarul de telefon.. îl bagi în cutie și gata, participi la tombolă! 

Poți fi câștigătorul unui voucher, constând în 10 metri de cârnat și 10 metri de bere Ursus la Tank. Ai 3 luni la dispoziție pentru a-i consuma. Ia-ți toată gașca ca să întregești distracția!

 Îți dorim mult succes!


*Concursul se desfășoară în perioada ianuarie-martie, iar extragerea va avea loc pe data de 2 aprilie. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook Becker Bräu.Puteți consulta regulamentul promoției aici: regulament tombola

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe