Becker Brau

Becker Brau a devenit berărie gastronomică, adică acel loc special în care poți îmbina experiența și atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradițional românesc. Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici concepte moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank. 

Hanu’ Berarilor
Otopeni

Te așteptăm să poposești la Hanul de pe Aeroportul Henri Coandă.

HANU' BERARILOR
Casa Oprea Soare

Berăria Gastronomică Hanu' Berarilor Casa Soare este ambientul ideal pentru porția de relaxare mult dorită. Berăria bucureşteană se afișează într-un decor ce transmite un singur cuvânt, relaxare. Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult dorite de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

HANU' BERARILOR
Elena Lupescu

Berărie Gastronomică în centrul Bucureștiului, într-o zonă împânzită de turiști, Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu este berăria pe care toți o caută. Berea este din belsug, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe