Restaurantul bucureştean Hanu’ Berarilor Interbelic – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli. Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş. Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Casa Soare este ambientul ideal pentru retrăirea epocii lui Jean Moscopol. Restaurantul bucureştean îşi invită oaspeţii într-un decor splendid, cu sau fără joben, baston la purtător şi ceas cu lanţ la buzunar.

Hanu’ Berarilor Interbelic – Casa Soare este unul dintre restaurantele preferate ale bucureştenilor, câştigându şi reputaţia datorită atmosferei şi eleganţei, dar şi cinste meniului deosebit. De la îmbietoarea Ciorbă a Coanei Mari sau Platoul conaşului, plin de savoare, până la ameţitorul inegalabilele Friptane Jubiliare, oaspeţii noştri vor fi mereu răsfăţaţi cu o experienţă culinară demnă de epoca exceselor; alături de un metru de bere sau o Fetească Albă, bineînţeles. 

Vezi imagini din Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe