În buricul târgului, într-o zonă cu farmec a Bucureştiului, îşi întâmpină Hanu’ Berarilor Interbelic – Casa Elena Lupescu oaspeţii dornici de un strop de eleganţă şi rafinament. Încă de la prima vedere, Casa Lupescu încântă prin personalitatea arhitecturală îndrăzneţă, atât de potrivită epocii lui Charlie Chaplin.

Într-un ambient neoromânesc, cu puternice accente neogotice şi cutezanţă Art Noveau, hanul din inima Capitalei îşi invită oaspeţii să redescopere farmecul ameţitor al epocii jazz-ului, când rochia flapper şi pălăria cloche mergeau la braţ cu costumul cu veston şi jobenul înalt, stârnind şuşoteli printre demoazelele de înaltă ţinută.

Hanul poartă numele Elenei Lupescu (cunoscută şi drept Magda Lupescu), amanta şi cea din urmă soţie a Regelui Carol al II-lea. Viaţa sa tumultoasă şi povestea de dragoste cu pafum regal caracterizează perfect spiritual contradictoriu şi excesele anilor ‘20; o eră care ni i-a dat pe Lucian Blaga şi Tudor Arghezi, dar şi o celebrare a senzualităţii prin personaje precum “divina” Greta Garbo, “perla neagră” Josephine Baker sau a noastră “Miţa Biciclista” Maria Mihăescu.

Hanu’ Berarilor Interbelic – Casa Elena Lupescu îşi întâmpină oaspeţii într-un ambient de eleganţă şi rafinament, invitându-i la o degustare de Fetească Neagră de soi sau – de ce nu – la un metro de bere, acompaniament la masa boierească: Platou Boieresc sau specialitatea casei, Mâncarea Berarului. La desert intră cel mai bine o porţie de papanaşi după reţeta Coanei Mari.

Vezi imagini din Hanu' Berarilor Elena Lupescu
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe