Berărie Gastronomică din centrul Bucureștiului, Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu este berăria pe care toți o caută. Berea este din belsug, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă. Casa Lupescu încântă prin personalitatea arhitecturală îndrăzneţă, adaptată condițiilor actuale.

Cu o atmosferă destinsă, relaxantă, atât saloanele interioare cât și grădinile berăriei Hanu' Berarilor, vă întâmpină cu acea atmosferă de "hai să mai bem o bere și să nu mai vorbim de muncă". Una din cele mai cunoscute berării din București surprinde mereu prin varietatea gastronomică oferită dar și prin diferitele soiuri bine cunoscute de bere. Sfatul Berarului: încercați berea casei!

Hanul poartă numele Elenei Lupescu (cunoscută şi drept Magda Lupescu), amanta şi cea din urmă soţie a Regelui Carol al II-lea. Viaţa sa tumultoasă şi povestea de dragoste cu parfum regal caracterizează perfect spiritual contradictoriu şi excesele anilor ‘20. În zilele noastre această poveste poate fi doar startul unei discuții, continuarea o alegeți voi după a 3-a bere și după placul vostru.

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu îşi întâmpină oaspeţii într-un ambient de eleganţă şi rafinament, invitându-i la o bere cum rar mai gasesti în zilele noastre, mai ales in București. Plină de tradiție și gust, aceasta te îmbie la un platou "Mix grill", "Gloria Berii" sau chiar o porție de cârnați cu cașcaval.

Vezi imagini din Hanu' Berarilor Hanu' Berarilor Elena Lupescu
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe