O locație deschisă, la începutul lunii aprilie 2021, promite să-ți încânte papilele gustative ori de câte ori te decizi să pleci din țară. Situată pe Aeroportul Otopeni, alături de alte 2 restaurante ce fac parte din Gupul City Grill, Hanu’ Berarilor pregătește pentru pofticioși preparate din gastronomia românească. Astfel încât, înainte să te îmbarci către o nouă călătorie să poți să guști micii noștri DOC, pulpa de rață gătită lent, sărmăluțele tradiționale, salată de Boeuf sau faimoșii noștri papanași ce aparțin Fabricii de papanași. Locația este pregătite să te întâmpine la orice oră din zi sau din noapte.

Vezi imagini din Hanu' Berarilor Hanu' Berarilor Otopeni
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe