Berăria din centrul Bucureștiului, Becker Brau este una dintre cele mai vechi berării din București. Berea Ursus la Tank curge râuri râuri, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă.


Poate găzdui 250 de persoane la interior și încă pe atâția la exterior. Terasa este deschisă pentru toți doritorii de bere dar și de preparate delicioase. Ca o adevărată berărie, locația încântă papilele gustative oricărui pofticios. De vrei să beneficiezi de atmosfera de neuitat hai pe terasă sau la interior.


Meniul este variat, puteți alege să vă delectacti papilele gustative cu o Supă gulaș, rețetă originală, Țambal de porc, Umăr de vițel iar cei mai pofticioși pot alege Ștrudel cu mere și înghețată de vanilie.


Una din cele mai cunoscute berării din București surprinde mereu prin varietatea gastronomică oferită dar și prin diferitele soiuri bine cunoscute de bere. Sfatul nostru: încercați berea casei!


Nu ratați Becker Brau din cartierul Uranus.

Vezi imagini din Hanu' Berarilor Hanu' Berarilor Becker Brau
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Hanu' Berarilor te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Hanu’ Berarilor îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa Hanu’ Berarilor, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe